SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUK-KFUM Uppsala Aikidoklubb
Fotboll
Barnträning

Aikido: "vägen till harmoni med hjälp av den egna livskraften"

 

I aikido tränar barnen utifrån sina egna förutsättningar. Det har mindre betydelse om man är liten eller stor, kort eller lång, svag eller stark. För vår träning bygger på teknik, rörelseglädje och trygghet - inte storlek, prestation och fysiskt styrka. Vi betonar den sociala gemenskapen och lusten att leka.

 

Aikido är dessutom en tävlingsfri kampkonst där tjejer och killar tränar tillsammans för att både bli mjukare och mer fokuserade. Det sker genom fallövningar samt olika grepp- och kasttekniker. Barnen får även träna med trästav och träsvärd, i och med att aikido har sina rötter i traditionell japansk fäktkonst.

 

Vi har en grupp för barn som går i klass 3-5, dvs 9-11 år, med träning på torsdagar och söndagar. Det är alltså träning båda dagarna och barnen kan vara med på båda passen.

Torsdagar 18.00 – 19.00
Söndagar 16.00 – 17.00

 

Höstterminen startar söndagen den 1 september 2024.

 

Anmälan

Här gör du anmälan till vår barn och ungdomsträning: Anmälan

 

Regler för träning:
* Vid alla typer av sjukdomssymptom (hosta, snuva, feber, ont i halsen, ont i magen etc) ska du avstå från att komma till dojon och inte komma tillbaka förrän du varit symptomfri i minst 2 dagar
* Det är ditt, eller vårdnadshavarens, ansvar att göra bedömningen om det är lämpligt för dig att delta i träningen eller inte
* Var extra noga med att tvätta händer och fötter med tvål och vatten före och efter träning
* Hjälp till att hålla dojo och Budohuset så rent som möjligt före och efter träning

 

 

Anmälan öppen för HT 2024
2024-06-01 20:57

Nu kan du anmäla dig till terminen 2024!

Barnträning (9 -11 år) startar söndagen den 1 september kl 16.00 - 17.00.

Ungdomsträning (12-15 år) startar lördagen den 31 augusti kl 10.00-11.00.

 

Terminsavgiften för HT 2024 är 1 000 kr för barn och ungdomar.