SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUK-KFUM Uppsala Aikidoklubb
Fotboll
Avancerad Ungdom

Vi har träning med våra ungdomsgrupper för killar och tjejer som går i klass 6 och högre upp till 20 år på måndagar och lördagar. Ungdomarna kan vara med på båda passen.

Grupperna är fördelade i en grund/nybörjare och en avancerad för er som har tränat lite längre. För att träna i den avancerade gruppen ska man vara minst 14 år och ha tränat en längre tid samt tagit en vuxengrad. Prata med någon av instruktörerna om du vill flytta upp till den avancerade gruppen.

 

Måndagar
19.15 – 20.30 (Avancerad)

 

Lördagar
11.15 – 12.30 (Avancerad)

 

Ungdomar som har graderat 6 kyu eller högre kan även träna i våra vuxengrupper. Säg till någon av instruktörerna så att du i så fall blir registrerad även som deltagare i vuxenträningen så att det går att registrera din närvaro.

 

Regler för träning:
* Vid alla typer av sjukdomssymptom (hosta, snuva, feber, ont i halsen, ont i magen etc) ska du avstå från att komma till dojon och inte komma tillbaka förrän du varit symptomfri i minst 2 dagar
* Det är ditt, eller vårdnadshavarens, ansvar att göra bedömningen om det är lämpligt för dig att delta i träningen eller inte
* Var extra noga med att tvätta händer och fötter med tvål och vatten före och efter träning
* Hjälp till att hålla dojo och Budohuset så rent som möjligt före och efter träning